Persondatapolitik

Egtved Smedje A/S Information om behandling af persondata hos Egtved Smedje A/S

1. Vi er ansvarlige for dine oplysninger

Egtved Smedje A/S

Aftensang 16A

6040 Egtved

CVR. Nr. 21060046

post@egtved-smedje.dk

 

2. Hvad bruger vi dine oplysninger til

Vi behandler dine personoplysninger for at levere vores service, kommunikere med dig samt til individuel markedsføring

 

3. Hvilke oplysninger behandler vi om dig

Vi behandler kun almindelige oplysninger om dig, så som navn, e-mailadresse og telefonnummer. Oplysningerne anvendes alene til de formål, som er nævnt i pkt. 2.

 

4. Hvordan indsamler vi data om dig

De data vi behandler om dig, vil oftest være indsamlet direkte fra dig.

Vi kan behandle oplysninger om dig, indsamlet fra vores samarbejdspartnere, såfremt det er nødvendigt for at overholde vores aftale med dig.

 

5. På hvilket grundlag behandler vi dine personoplysninger

Vi behandler oplysninger om dig på baggrund af dit samtykke, hvis behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i, eller af hensyn til gennemførsel af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt.

Herudover behandler vi også oplysninger om dig, såfremt behandlingen er nødvendig for at opfylde en retslig forpligtigelse der påhviler os. Endelig behandler vi også oplysninger om dig for at vi kan forfølge en legitim interesse på din anmodning og dine interesser ikke går forud herfor.

 

6. Hvem deler vi oplysninger med

Vores oplysninger opbevares hos ordrestyring.dk samt e-conomics.dk, hvorfor dine oplysninger i sagens natur bliver videregivet til dem.

I konkrete tilfælde, kan vi videregive dine oplysninger til vores leverandører og samarbejdspartnere, når det er nødvendigt for at overholde vores aftale med dig.

 

7. Hvornår overfører vi persondata til lande uden for EU/EØS

Vi overfører som udgangspunkt ikke dine oplysninger til lande uden for EU/EØS. Såfremt vi måtte overføre personoplysninger til data-behandlere i tredjelande uden for EU og EØS, vil vi gøre det på vilkår, som er godkendt af EU-Kommissionen eller datatilsynet, til at sikre, at dine rettigheder og beskyttelsesniveauet føler med dine data.

 

8. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger

Vi sletter løbende oplysninger om inaktive kunder, og opbevare alene din oplysninger så længe de er nødvendige, for at opfylde det formål de oprindeligt blev indsamlet til.

 

9. Teknisk og organisatorisk sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre at vi passer godt på dine oplysninger.

 

10. Dine rettigheder

I forbindelse med behandling af dine oplysninger har vores medarbejdere tavshedspligt.

Du har ret til, at få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevare dine oplysninger, og hvem der modtager oplysninger om dig.

Såfremt de oplysninger, som vi har registreret om dig, er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet med de begrænsninger, der følger af lovgivning eller anden hjemmel.

Har vi givet andre forkerte oplysninger, vil vi sørge at rette fejlen.

Såfremt du har givet samtykke til behandling af oplysninger om dig, så har du ret til at tilbagekalde dette samtykke. Hvis vi behandler oplysninger om dig på baggrund af dit samtykke eller som følge af en aftale, kan du have ret til at få de oplysninger, du selv har leveret til os, udleveret i et elektronisk format.

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, og mener de strider imod persondatalovgivningen, kan du altid klage til os. Du har også mulighed for at klage til datatilsynet.

 

Alle rettigheder forbeholdes © 2015
Blog om byggeri Cookies politik